Skibshovmesteren

“Skibs Hovmesteren”

Vi er nu i gang med at skrive vores fjerde bog. Planen var, vi skulle holde en lille pause med at skrive bøger, men sådan gik det ikke. Efter at have afsluttet den sidste bog ”Prins Valdemars Hushovmester”, brændte vi begge for at skrive den næste bog.

Min farfar Carl Jeppe har jeg aldrig kendt, da han døde længe før jeg blev født. Han sejlede som hovmester først i marinen og senere på fragtskibe. Mine bedsteforældre var begge født i København, men flyttede i 1899 til Esbjerg, som da endnu var en lille by, der lige var blevet købstad.

Min farmor Amalie kom, da jeg var barn, hvert år en måned og boede hos os til jul. Vi var hver sommerferie i Esbjerg og besøge hende.

Vi er nu i gang med en større ressource, for at finde oplysninger om skibshovmesteren. Vi er også ude at fotografere, så vi kan få nogle billeder til bogen, ud over de gamle fotos vi har.

Gennem vores arbejde kommer vi i kontakt med rigtig mange mennesker. De er alle meget villige, til at hjælpe os med materialet til vores gratis e-bog.

Vi forventer, bogen udkommer sommeren 2018.

Svend & Nina Borg

August 2017.