Min elskede farmor

Min elskede farmor”Min elskede farmor Emilie”

Johannes Hansen Johansens livlige datter
Emilie fra Nyboder, blev min farmor.

Jeg er meget stolt af, at være et af hendes 19 børnebørn.

Min farmors liv har ikke altid været let, men med flid og godt humør klarede hun det hele. Emilie havde en stærk personlighed, empati og omsorg for sine nærmeste. Hun var en meget spændende person.

Emilie der var født i 1884, var den yngste af en søskendeflok på 5 børn. Hun var opvokset i Nyboder, hvor hendes aner har levet i mange generationer.

Jeg fortæller denne historie, fordi jeg gerne vil give Emilies efterkommere kendskab til deres aner, og lidt historie om hvordan det var at leve dengang. Det kan måske også give inspiration til andre, så de kan gå i gang med at skrive deres historie om deres aner. Bogen er fuld af billeder, hvor mange af dem har Svend og jeg fotograferet.

Bogen, som er på 58 sider, udkom i 2015.

Download – bogen gratis her

Min elskede farmor Emilie – bog