Om os

 nina-og-svend-med-foraeldre-200

Vi har  kendt hinanden siden vi var børn, og har altid boet på Amager.  Vi bor i et rækkehus i Tårnby.

Som pensionister er vi meget aktive, hvor slægtsforskning er en af vores store interesser. Nina har skrevet en e-bog ”Min elskede farmor” som udkom i 2015.

I 2016 skrev vi i fællesskab en e-bog om Svends oldefar Eduard Johannes Klein, med titlen ”Kammerlakajen”.

Vi er netop blevet færdig med at skrive endnu en fælles e-bog, denne gang om Svends oldefars bror Ludvig Hermann Klein der hedder “Prins Valdemars Hushovmester”.

De fleste billeder i vores bøger, fotograferer vi selv, så vi ikke får problemer med ophavsretten. Forskellige museer har været meget velvillige til at hjælpe os med gamle billeder.

Svend har en baggrund som grafiker, hvilket vi har stor glæde af.

Nina går i Litteraturcafé på Tårnby Bibliotek, for at få inspiration til nye bøger, og er med i en læsekreds, hvor en bog en gang om måneden bliver diskuteret. Derfor falder det os helt naturligt at låne mange bøger på biblioteket.

Vi er begge med i Kastrupgårdsamlingens Venner og Arken, hvor vi kommer til alle deres udstillinger. Svend når også at få spillet lidt golf i Dragør Golfklub.

Vores to børnebørn Cecilie og Mathias er vi meget sammen med, og er tit på museer og kunstudstillinger både med dem og alene. Vi følger meget med i børnebørnenes mange aktiviteter og er så heldige, at vi bor tæt på hinanden.

Det er Svend, der står for det kulinariske i det lille hjem, hvor Nina går mere op i borddækningen. Det er også Nina, som er i kontakt med hele den store familie, hvor vi følger dem og deres efterkommere via mail og Facebook.

Juni 2017